Szállítási feltételek

GLS házhozszállítás
mygls_api
Megbízható szállítás, bárhová!
A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között történik, de a GLS a szállítás napján e‑mailben egy 3 órás időintervallumot jelöl meg a futár várható érkezésével kapcsolatban. 3 kézbesítési kísérlet!
Ha átadtuk a terméket a futárszolgálatnak, következő munkanapon garantáltan meg is érkezik hozzád.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 890 Ft
GLS csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
Több mint 900 átvevőhely. Email értesítés ha az áru a csomagpontba érkezik, 5 munkanap áll rendelkezésre az átvételre. Max. méret: 42 cm magas, 51 cm mély, 39 cm széles.
Csomagpontra történő szállítás esetén csak előre utalás vagy a webáruházban történő bankkártyás fizetési mód választható! Feladástól számított egy munkanapon belül garantáltan megérkezik.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 259 Ft
MPL Házhozszállítás
mpl_api
A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között történik. Erről a kézbesítést napján a szállító értesítést küld. 2 kézbesítési kísérlet! Maximum 40 kg. Házhozszállítás esetén csak előre utalás vagy a webáruházban történő bankkártyás fizetési mód választható! A szállítási díjon felül logisztikai díjat számítunk fel, ami tartalmazza az 1 munkanapos kézbesítési időgaranciát is.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
9,99  kg
1 990 Ft
10  kg
19,99  kg
2 990 Ft
20  kg
-
5 990 Ft
MPL Postán maradó
mpl_api_postapont
Az MPL a címzett telefonjára vagy emailcímére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 5 munkanap. A feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében lehetséges. Postán maradó szállítás esetén csak előre utalás vagy a webáruházban történő bankkártyás fizetési mód választható! A szállítási díjon felül logisztikai díjat számítunk fel, ami tartalmazza az 1 munkanapos kézbesítési időgaranciát is.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
990 Ft
MPL Postapont
mpl_api_postapont
Az MPL a címzett telefonjára vagy emailcímére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 5 munkanap. A feladott küldemények átvétele a postapontok nyitvatartási idejében lehetségesek. Postapontra szállítás esetén csak előre utalás vagy a webáruházban történő bankkártyás fizetési mód választható! A szállítási díjon felül logisztikai díjat számítunk fel, ami tartalmazza az 1 munkanapos kézbesítési időgaranciát is.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
990 Ft
MPL Csomagautomata
mpl_api_postapont
A feladott küldemények átvétele a postapontok nyitvatartási idejében lehetségesek. A legtöbb automata a hét minden napján 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal vehető ki. Csomagautomatára történő szállítás esetén csak előre utalás vagy a webáruházban történő bankkártyás fizetési mód választható! A szállítási díjon felül logisztikai díjat számítunk fel, ami tartalmazza az 1 munkanapos kézbesítési időgaranciát is.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
990 Ft
Személyes átvétel -Magyarbánhegyesen személyesen
Személyes átvétel esetén szállítási költség nem kerül felszámításra. Az átvétel helye: Kovicomputer 5667 Magyarbánhegyes, Jókai u. 36. Nyitvatartási időben:
Hétfő és vasárnap: zárva
Kedd-Péntek: 9:00-13:00 / 13:00-17:00
Szombat: 8:00-12:00
Szállítási költség: 0 Ft