Mérettáblázat

Vásárlás előtt feltétlenül ellenőrizd a mérettáblázatot. Az általunk forgalmazott pólók méretezése nagyobb, mint a normál európai méretezés!!

Cserére akkor van lehetőség ha a termék nem tartalmaz semmilyen egyedi azonosítót (pl. név, hátfelirat, évszám, stb). 

A csere díja pólónként 1.999,- Ft, amit kizárólag előre utalással tudsz kifizetni.

Mérettáblázatok:

 

Póló nyomtatás technikák

A termékeink elkészítése során többféle technikával dolgozunk, az anyagtól és a megrendelői igényektől függően.

Transzfer nyomtatás

Jellemzően színes, színátmenetes grafikák nyomtatására használjuk pamut pólók estében.

Ennél az eljárásnál először egy ún. transzferpapírra nyomtatunk a fehér toneres digitális LED nyomtatónkkal, majd ezt követően megfelelő hőpréssel a pólóra applikáljuk annak tartalmát.

A nyomat általános mérete A/4 (29,7 x 21 cm)

30°C-on, kifordítva lehet mosni, vasalni szintén kifordítva szabad. Mosása kizárólag általános mosószerekkel történjen, semmilyen fehérítőt tartalmazó szert, folttisztítót nem ajánlott használni.

Flex fólia nyomtatás

Ezzel a technikával szinte bármilyen anyagra és színre lehet nyomtatni (pamut, műszálas, vászon, stb.). A grafikát fóliából vágjuk ki, majd magas hőfokon, erős nyomással visszük fel az anyagra. Mivel a fólia teljesen egyszínű, ezért színátmenetet, elhalványuló széleket nem lehet vele nyomtatni. Van némi érezhető felülete, ám rendkívül tartós, nem töredezik, nem válik le.

Csak a grafika kerül a pólóra, nem lesz háttér. Elsősorban vektorgrafikáknál, szövegeknél alkalmazott technika. Amennyiben a grafika több színt is tartalmaz, de az objektumok nem érintkeznek (pl. két betű), úgy alkalmazható több színű (2-3 szín) nyomtatás is.

A nyomat max. mérete 30x35 cm lehet.

A minta színe választható, az alábbi színek közül:


40-60°C-on mosógépben mosható. Vasalni csak kifordítva lehet.

Szublimációs nyomtatás

A mintát egy speciális papírra nyomtatjuk, majd azt magas hőfokon, erős nyomással visszük fel az anyagra. Plusz felület nincs, mivel csak a festék kerül át. Fehér festéket nem lehet nyomtatni, ezért színes minta esetén az alapnak fehérnek, vagy nagyon világosnak kell lennie. Textilnyomtatásnál csak műszálas (pl. poliészter) anyagoknál alkalmazható. Egyéb ajándéktárgyak esetén az adott termék speciális (szublimálható) bevonattal rendelkezik, így hozott anyagra nem tudunk nyomtatni (pl. bögre). Kedvelt technika a sportruházatok díszítésében, mivel nincs plusz érezhető felület, és megmarad a textil légáteresztős tulajdonsága.

A nyomat általános mérete A/4 (29,7 x 21 cm)

Rendkívül tartós, nem kopik, nem leszedhető. Póló/egyéb textil 40°C-on mosógépben mosható.