Fizetési feltételek

Fizetés bankkártyával /Barion
Egyszerű, teljesen biztonságos fizetési mód online.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

INGYENES
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.
Bankkártyás fizetés esetén, kérlek győződj meg a fizetés sikerességéről.

AMENNYIBEN A FUTÁRNÁL SZERETNÉL BANKKÁRTYÁVAL FIZETNI, AKKOR AZ UTÁNVÉTES FIZETÉSI MÓDOT SZÜKSÉGES VÁLASZTANI!
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Előre utalással
Az átutaláshoz szükséges adatok
Kedvezményezett bankja: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.
Kedvezményezett neve: Pixel Világ Kft.
Bankszámlaszám: 10402630-50526965-52511004
A közleményben kérjük feltüntetni a rendelés számát.

Fenti adatok a megrendelés visszaigazolásban is szerepelnek, külön értesítést az utaláshoz nem küldünk. Amennyiben az utalandó összeg 1 héten belül nem érkezik be a bankszámlánkra, a rendelést töröljük.

Utánvéttel
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Az utánvét díja minden esetben 609 Ft. A futárnál történő bankkártyás fizetés is utánvétes fizetésnek számít.
Csak azoknál a termékeknél választható, amelyek nem tartalmaznak egyedi feliratot, dátumot, fényképet, nevet, stb. Csomagpontra történő kézbesítés esetén, illetve ha a rendelés összege meghaladja a 40.000,- Ft-ot nem választható. 
Készpénz (Kovicomputer üzletben)
Személyes átvétel esetén szállítási költség nem kerül felszámításra. Az átvétel helye: Kovicomputer 5667 Magyarbánhegyes, Jókai utca 36. Nyitvatartási időben:
Hétfő és vasárnap: zárva
Kedd-Péntek: 9:00-12:00 13:00-17:00
Szombat: 8:00-12:00

Az egyedi, vagy saját fényképet, dátumot, saját nevet  tartalmazó termékek megrendeléseit kizárólag bankkártyás vagy előre utalásos fizetéssel tudjuk teljesíteni. 

A bankkártyás és Barion tárcás fizetési módról bővebben itt tájékozódhatsz:

BARION FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ