Fényképes ajándékok

A Fényképes ajándékok kategória egyedülálló és személyre szabott ajándékokat kínál, melyekben az Ön kedvenc saját fotói kerülnek elhelyezésre. A kategória termékei között megtalálhatóak a legkülönbözőbb tárgyak, mint például a bögre, a kulcstartó, a párna, a fotókő, a kötény, az egérpad, a puzzle, a hűtőmágnes, a hógömb, a fotótégla, a karácsonyfadísz és még sok más. Minden termék egyedi és személyre szabott, így a saját fényképes ajándék remek választás lehet a családtagoknak, barátoknak és szerelmének is. Emlékezzen örökre az emlékezetes pillanatokra és válasszon a Fényképes ajándékaink közül.

Lehetőség van külön díj nélkül gyártás előtt látványtervet kérni, ezt a rendelés során a megjegyzés részben kell kérni. A látványterv elkészítése plusz időt igényel, ezért a feltüntetett szállítási idő valószínűleg meghosszabbodik.

A fényképes ajándékok egyedi fotókkal, feliratokkal kerülnek gyártásra, ezért a megszemélyesített termékeink rendelése csak előre utalás, vagy bankkártyás fizetési mód kiválasztásával lehetséges.

Van egy jó fotód, feliratod, vagy egy jó ötleted? Küld el nekünk és mi villámgyorsan elkészítjük számodra a garantáltan egyedi fényképes ajándékot. Lehet vicces ajándék, idézetes ajándék, vagy szerelmes ajándék kedvesednek, bármilyen témában rendelheted őket. Ajándéktárgyainkra fotó minőségben kerülnek fel a képek, vízállóak, tartósak.

Napjainkban nagyon sokan keresik az egyedi megoldásokat, így van ez az ajándékozás területén is. Már mindenki számára unalmas a virág, az üveg bor, a csoki ezért igyekszünk olyan ajándéktárgyat választani a nagy napra ami személyre szól, egyedi. Az egyedi ajándékozásban széles választékunkkal igyekszünk segíteni mindenkinek aki hozzánk fordul. Saját grafikusunk számtalan mintával tölti meg termékeinket, de ha igazán egyedit akarsz akkor szükség lesz egy jó fotóra, egy személyes üzenetre. A fotót minél jobb minőségben, felbontásban küldöd el nekünk, annál szebb lesz a termék. Termékeink között található többek között bögre, póló, párna, kötény, fali és asztali üvegképek, kirakó, puzzle, kulcstartó, hűtőmágnes, plüss állatok, egérpad. Fényképes ajándék ötleteinket folyamatosan bővítjük.