Rugalmas pólócsere

 

Egyedi azonosítót nem tartalmazó pólók rendelése esetén vedd igénybe rugalmas pólócsere szolgáltatásunkat, melynek díja pólónként 990,- Ft. Mérethiba esetén a szolgáltatás igénybevevőinek cserecsomagként küldjük a megfelelő méretű pólót rövid időn belül. A szolgáltatás igénybevevőinek csere esetén csak annyi teendője van, hogy jelzi nekünk a problémát, a csomag kézbesítésétől számított 14 naptári napon belül. A terméket visszacsomagolja amit az új póló szállításakor átad a futárnak.

Egyéb esetben a csere díja 2.999,- Ft, amit kizárólag előre utalással lehet kifizetni, és a pólót csere előtt vissza kell küldeni a webáruház címére:

Pixel Világ Kft. 

5667 Magyarbánhegyes, 

Jókai utca 36.

Vásárlás előtt feltétlenül ellenőrizd a mérettáblázatot. Az általunk forgalmazott pólók méretezése nagyobb, mint a normál európai méretezés!!

Cserére akkor van lehetőség ha a termék nem tartalmaz semmilyen egyedi azonosítót (pl. név, hátfelirat, évszám, fénykép stb). Akciós áron rendelhető póló esetében nem tudunk cserét biztosítani. 

Függetlenül attól, hogy a termék tartalmaz e egyedi azonosítót, minden termék a megrendelő kifejezett kérésére kerül legyártásra, a webshopban leadott rendelés alapján.