Ajándékok apának

Praktikus, különleges ajándékok apáknak, férfiaknak -mert nekik nem egyszerű eredeti, különlegeset választani. Apák napjára,  születésnapra, névnapra, Valentin napra, karácsonyra is megtalálod a legjobb apáknak való ajándékot. 

Ajándékozd meg édesapádat, nagyapádat, fejezd ki a hálád, és éreztesd velük, sokat számítanak neked.

Nézet:
Sorrend:

Mindannyian tudjuk mikor van anyák napja. De mikor ünnepeljük az édesapákat?  Apák napján, hazánkban minden év június harmadik vasárnapján. 2020-ban június 21-én. Napjainkban a világ több mint 80 országában ünneplik ezt a napot, ami egyben a család egybetartozásának jeles napja is.

Az apák napja eredetéről többféle történet kering a világon, de a legismertebb Sonora Smart Doddhoz kapcsolódik.
Az amerikai lányt és testvéreit anya nélkül nevelte fel édesapjuk, a polgárháborús veterán, William Jackson Smart, mivel második felesége életét vesztette utolsó közös gyerekük születése közben.
Apja odaadása, kitartása, és példamutató élete arra inspirálta Sonorát, hogy az anyák napja mellett az apák is kapjanak egy napot, amikor őket ünneplik, amikor értük mondanak imát. A lány eredetileg június 5-ét, édesapja születésnapját szerette volna kinevezni apák napjának, azonban a hatóságok malmai lassabban őröltek. Végül kicsit később, június harmadik vasárnapjára jegyezték be az apák napját, azaz kezdeményezése sikerrel járt, így az első apák napját 1910. június 19-én ünnepelték.