Születésnapi ajándékok

Születésnapi ajándékok, ajándék szülinapra. Ajándék ötletek minden korosztály számára. Szülinapi póló, szülinapi fényképes bögre, párna és kötény, valamint egyéb apró ajándéktárgyakkal szerezhetsz örömet ha minket választasz. Születésnapi ajándékaink olyan praktikus és akár a hétköznapokban is használható emlékek, lakásdekorok amelyek garantáltan nem okoznak csalódást és nem fognak a polcon porosodni. Egyedi, évszámos ajándékok nőknek és férfiaknak.

A legenda szerint az ősi perzsa vallásból, a mithraizmusból vették az európaiak a születésnap ünneplését, annak kultúráját.
Eleinte a nagy emberek, uralkodók születésnapja vált jelentős eseménnyé, majd később a fontosabb emberek születésének napját is megünnepelték. Így terjedt el egyre szélesebb körben az a szép szokás, hogy ezen a napon az emberek felköszöntik egymást.

Ajándékozás születésnapra

A torta szerencsét hoz, az ajándék szellemet űz. A torta a hagyomány szerint összehozza az embereket, a szeletek az összetartozást szimbolizálják. A hagyomány szerint az ajándékok a rossz szellemeket elűzik. De milyen a tökéletes ajándék?

Vannak a klasszikus dolgok, amelyek talán soha nem mennek ki a divatból. Ilyen az üveg ital, csokoládé, virág, parfüm. Ezekkel is felköszöntheted az ünnepeltet, de manapság már nagyon sok sokkal érdekesebb ajándékok közül lehet válogatni, Webáruházunkban is:
Saját fénykép felhasználásával készíthető egyedi ajándékoknak a száma szinte végtelen: bögre, párna, egérpad, puzzle, hűtőmágnes, kulcstartó, kötények, de akár egy pólót is személyre szabhatsz fotóval, vagy egyedi szöveggel, évszámokkal. Nagyon divatosak és elegánsak a gravírozott tollak, hímzett törölközők műanyag henger dobozban. Választhatsz vicces szülinapi ajándékot is, frappáns beszólásokkal, feliratokkal.