Pénztárcák

Pénztárca valódi bőrből, ajándék férfiaknak. Valódi bőrből készült, prémium minőségű RFID védelemmel ellátott pénztárcák különböző mintákkal. Pénzárcáink díszdobozban kerülnek forgalomba. Bátran ajánljuk születésnapi, névnapi vagy karácsonyi ajándékba is tökéletes választás.

Mire jó az RFID védelem? A pénztárca fedelébe egy erre a célra kifejlesztett hajlékony fém fóliát építenek be, ami biztonsággal megvédi a kártyáinkon, személyes iratainkon lévő adataink eltulajdonítását. Az RFID védelemmel ellátott pénztárcák belsejének bőrébe egy logó található, ami tanúsítja ezt a speciális védelmet.

Nézet:
Sorrend:

A GreenDeed pénztárcák minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek egy prémium termékre jellemzőek. Tökéletes kidolgozottság, puha, kellemes tapintás, praktikus tároló részek az aprópénznek, a papírpénznek, a bankkártyáknak és különböző iratokat is tárolhatsz benne.

Napjainkban a papírpénz az egész világon elterjedt, valamint a fémpénzeinken kívül valahol tartanunk kell az iratainkat, bankkártyáinkat. Ezeket a funkciókat pénztárcáink mindet ellátják. Prémium kivitel, praktikus használat, tökéletes minden férfi számára.