Ajándék Ballagásra

Ajándék ballagásra, ballagási ajándék ötletek tanároknak, óvónőknek, dadusoknak, diákoknak, gyerekeknek. Apró kedvesség, figyelmesség minden pedagógus számára egyfajta elismerés munkájáért. Ha kifogytál az ötletekből, és nem szeretnél Te is bonbont, virágot ajándékozni, akkor nézz szét nálunk és találd meg a tökéletes meglepetést, amivel megköszönöd az elmúlt évek munkáját.

Gyakran okoz problémát, hogy ballagó diákoknak olyan ajándékot adjunk, amivel egyfajta útmutatást, útravalót tudunk adni a továbbtanuláshoz, vagy a nagybetűs életben való elhelyezkedéshez, munkába álláshoz. Idézetes, fényképes ajándéktárgyainkkal el tudod mondani amit útravalóul szánsz családtagodnak, barátodnak, ismerősödnek, ami örök emlék marad. A ballagás mindenki életében fontos esemény, de azért válogathatsz vicces ajándékaink között is, kedvedre.

Nézet:
Sorrend:

Milyen a jó ballagási ajándék? 

Egy fiatalnak, tanárnak szánt ballagási ajándék akkor lesz jó, ha személyre szabott, és hasznát tudja majd venni a későbbi élete során – vagy akkor is, ha különösebben nem hasznos, de szép emlékeket idéz, és minden nap szem előtt lesz.

A ballagás, különösen az általános iskolai búcsú, életünk első jeles eseményei közt szerepel, ezért mindenképp meg kell ünnepelni, és az ajándékozás sem maradhat el. A körültekintően kiválasztott ballagási ajándék egy életre szóló élmény lehet, melyre sok év távlatából is szívesen emlékszik vissza az ajándékozott, ezért arra biztatunk, hogy bátran válassz fényképes ajándékaink közül, amelyen esetleg egy közös feledhetetlen pillanat képe látható, vagy egy szép idézet, akár saját nevekkel. Ha ismerősid körében épp most készül ballagni valaki, és nem tudod, hogy mivel lephetnéd meg a nagy nap alkalmából, akkor nézz körül nálunk, hiszen egyedi, változatos, személyre szóló ajándékokat találsz webshopunkban.