Fényképes puzzle

A fényképes kirakó egy egyedi és személyre szabott puzzle, amely saját fotód alapján készül. Lehetőséged van rá, hogy a legszemélyesebb pillanatokat vagy a kedvenc helyeidet örökítsd meg, amit bármikor újraösszeállíthatsz és megoszthatsz családoddal és barátaiddal. A puzzle készítése egyszerű, csak fel kell tölteni a kívánt képet, és kiválasztani a kirakó méretét, darabszámát. A puzzle-t kézzel készítjük, garantálva a legjobb minőséget és a legszebb részletek pontos ábrázolását. A fényképes kirakó nem csak szórakoztató játék, hanem egy értékes emlék is, amely évek múlva is megőrizhetsz. Élvezd a fotóid újraélését, vagy ajándékozz egy szuper meglepetést születésnapra, névnapra.

 

Nézet:
Sorrend:

Fényképes puzzle, kirakó saját fotóval. Te is szereted a meglepetéseket? Egy különleges saját fotóval ellátott fényképes kirakóval különleges élményt nyújthatsz annak akit megajándékozol vele. Mágneses kirakó, lakkozott és textil felületű puzzle készítés fotóminőségben, a kép speciális nyomtatással kerül a termékre, nem kopik meg használat során.

Az egyedi puzzle tökéletes fényképes ajándék szülinapra, névnapra, karácsonyra, de valentin napra is jó választás. Saját fényképes kirakó, egyedi puzzle saját fényképpel. Többféle formában, méretben rendelhetsz tőlünk fényképes kirakót. Töltsd fel saját fotódat, rendeld meg pár kattintással a fényképes puzzle-t.