Fényképes egérpad

Fényképes egérpad, egéralátét saját fotóval. A fényképes egyedi egérpad egy különleges és személyre szabott ajándék, amely a számítógép használójának munkáját vagy játékát kényelmesebbé teszi. Lehetőséged van rá, hogy saját fotóddal díszítsd az egérpadot, amely kifejezi az ízlésedet és a stílusodat. A fényképes egérpad kiváló minőségű anyagból készül, garantálva a hosszú élettartamot és a kényelmes használatot. Az egérpad gumírozott, hogy ne felejtse el az egér mozgásának gördülését, és a felső rétegnek a mozgások pontosabban jeleníthetők meg. A fényképes egérpad készítése egyszerű, csak feltölteni kell a kívánt képet, és ki kell választanod a méretet. Az egérpad nem csak a számítógéphez használt eszközként szolgál, hanem a szobád díszeként is funkcionál. Rendeld meg most a fényképes egyedi egérpadot, és adj meg egy olyan ajándékot, ami garantáltan mosolyt csal szeretteid arcára.

 

Nézet:
Sorrend:

Szeretteink fényképére pillantva, jobban megy a tanulás és munka is. Éppen ezért a számítógép mellé a legmegfelelőbb ajándék lehet az egyedi fényképes egérpad. Egérpad egyedi képpel férfiaknak és nőknek, kicsiknek és nagyoknak tökéletes választás. Töltsd fel kedvenc fotódat, akár szöveget is kérhetsz rá és elkészítjük a saját személyre szóló egérpadot.

Nem csak kényelmes, tartós és a kedvenc képünk lehet rajta, de megóvja az asztallapot és a terítőt az egér mozgatásával járó karcolásoktól, kopásoktól.