Saját grafikás pólók

Póló nyomtatás, egyedi póló saját névvel, fotóval. Saját felirattal, fényképes pólók, egyedi feliratos póló rendelés. Bármilyen képet, feliratot feltölthetsz. Láttál valahol egy jó pólómintát? Képernyőfotót is küldhetsz róla, mindent megteszünk, hogy megvalósuljon az elképzelésed, kérésre előzetesen látványtervet is küldünk külön felár nélkül.  Fotóknál arra figyelj, hogy megfelelő nagyságú legyen a kép. Ha bizonytalan vagy, előzetesen elküldheted az info@kovicomputer email címre, és megerősítjük, hogy megfelelő e.

Nézet:
Sorrend:

Természetesen mindenkinek vannak álmai, egyedi elképzelései, ezért szolgáltatásunk fontos részét képezi a teljesen új grafika és felirat tervezése, vagy a meglévők átszerkesztése, képek feljavítása, digitalizálása. A weboldalunkon szereplő kínálattól eltérő termékek elkészítésére is van lehetőség, ebben az esetben rendelj Saját grafikás pólóink közül. Írd le az elképzelésedet, küldj fotót, vagy bármilyen mintát és térítésmentesen elkészítjük a grafikát, ami a későbbiekben felkerülhet webáruházunk kínálatába is.

A lehetőségek, és ötletek tárháza - amint látod webáruházunkban - szinte végtelen, hiszen csak a Te kreativitásodon múlik mit szeretnél a pólódra nyomtatni. Lehet az akár a kedvenc zenekarod fotója, egy idézet kedvenc dalukból, valamelyik családtagod fotója, vagy esetleg egy háziállat képe is. Tünj ki a tömegből, és legyen neked is különleges egyedi pólód!